El barri de Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu, guanyarà una nova plaça que rebrà el nom de “Plaça dels Drets dels Infants”. La plaça estarà situada en la confluència dels carrers Foradada i carrer del Turó de la Trinitat i comptarà amb una mitgera ornamental en la paret dels edificis del vessant nord.

Amb aquesta nova plaça, el consistori respon a la demanda de la Xarxa dels Drets dels Infants de Barcelona, formada per 20 entitats, entre elles l’AFANOC, que treballen temes d’infància a la ciutat, i avança en la consecució d’accions previstes en el Focus Infància i Ciutadania 2017-2020 aprovat pel consistori l’any passat.

L’objectiu és que aquesta plaça “sigui, per a tota la ciutadania, un recordatori que cal treballar per a la defensa i la promoció dels drets dels infants alhora que una manera d’homenatjar els més petits, els seus drets i difondre el missatge i esperit de la Convenció dels Drets dels Infants”.

El plenari del districte de Sant Andreu va aprovar per unanimitat demanar que aquesta plaça portés el nom de Drets dels Infants, i la ponència del nomenclàtor va aprovar la denominació a començament d’estiu.