La delegació celebra el Nadal amb les famílies i el voluntariat amb el suport incondicional del Club Banyetes

El Nadal és temps de retrobaments, celebracions i reconeixements, les agendes s’omplen amb cites assenyalades que s’han de complir i sobretot gaudir! AFANOC LLEIDA ha viscut tres moments importants, el primer es va celebrar el passat 25 de novembre amb la jornada anual de reconeixement a la tasca del seu voluntariat, acte que també va commemorar els 30 anys de trajectòria de l’AFANOC. L’acte es va celebrar al Celler Clos Pons de L’Albalgés, amb un tast de vins, un dinar i una visita guiada per les instal·lacions.

El 4 de desembre l’Auditori de Lleida va acollir el XII Concert de Nadal del Club Banyetes que va dedicar l’edició a l’entitat. El concert va mostrar el talent de centenars d’alumnes de centres educatius, escoles de dansa i música. Gràcies a tots ells l’auditori es va omplir de solidaritat i bon rotllo!

I per últim, el passat 15 de desembre li va tocar el torn de les celebracions a una vintena de famílies que varen gaudir plegades del Nadal al Caixa Fòrum de Lleida. Actuacions, sorpreses i regals van amenitzar una tarda on la diversió i les rialles van ser les protagonistes.

Ara la delegació es concentra en la preparació del Posa’t la Gorra a la Seu Vella, el proper 17 de febrer.

AFANOC LLEIDA on fire!