L’AFANOC guanya més presència a les terres gironines gràcies a la implicació de les famílies

L’AFANOC no disposa de seu a Girona, però les famílies que han passat per La Casa dels Xuklis i que han conegut de primera mà el recurs i la necessitat de mantenir-lo s’han bolcat amb l’AFANOC per tal de donar a conèixer la nostra tasca i aconseguir recursos a través d’activitats organitzades de manera conjunta a les seves localitats.

Cal dir que el 2021 de totes les famílies que van passar per La casa dels Xuklis un 30% són del territori gironí.

Enguany destaquem tres activitats organitzades o impulsades per famílies que han estat carregades d’emotivitat.

  • El passat mes de juny, l’escola Àngels Alemany i Boris, de Lloret de Mar, va organitzar una cursa en memòria a l’Eric Marrero “La cursa per l’Eric” recaptant un total de 4.100 €  pels Xuklis.
  • També al juny, Club de Futbol Sant Pere Màrtir d’Olot, va organitzar un torneig solidari, el “Memorial Arnau Serrats” que va assolir  3.525 € i que té la intenció de fer-ho anualment.
  • I finalment, de l’1 al 4 de setembre el Club de Pàdel AER de Ripoll, impulsat per la família d’en Guillem Ramos, va organitzar el 1r Torneig Solidari a favor de l’AFANOC aconseguint 7.762,38 €.

La nostra entitat està formada per famílies que hem viscut aquesta realitat i gràcies a la seva implicació, el nostre projecte pot créixer i mantenir-se. La implicació d’algunes d’elles es manté en el temps, com és el cas d’una pastisseria de la Garrotxa, en Lluís i la Laura CACAU, fan torrons cada any pels Xuklis perquè s’hi senten part des que hi van estar amb el seu fill Naüm.