Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ATENCIÓ SOCIAL TARRAGONA

Facilitem durant tot el procés, suport i assessorament.

A l’AFANOC Tarragona perseguim l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies,.

Per a nosaltres és fonamental treballar des d’una vessant multidisciplinària i integral, i fer del treball en xarxa una eina eficaç per atendre les necessitats dels usuaris/es. Ens coordinem amb centres d’atenció primària, serveis socials, i altres entitats, per oferir un servei de qualitat i no duplicar recursos existents. Quan les famílies tornen a casa recollim les seves demandes i detectem les seves necessitats. Els informem i assessorem durant tot el procés de la malaltia i, si convé, fem la gestió de diferents prestacions, serveis i sol·licituds d’ajudes de l’àmbit educatiu, sanitari, laboral i social per tal d’obtenir els recursos més apropiats i adients en cada moment. Aquest suport l’oferim des de la pròpia delegació, al mateix domicili, i a l’hospital si és el cas.

Sol·licita més informació: trucant al 977 22 87 12 o enviant un correu a: tarragona@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES