Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ASSESSORAMENT EDUCATIU

Mantenir la quotidianitat educativa de l’infant

Acompanyem a les famílies des de l’inici de la malaltia i durant tot el procés.

Des de l’AFANOC Tarragona assessorem els centres educatius per mantenir la quotidianitat educativa de l’infant i els seus vincles afectius amb l’equip docent i l’alumnat. Els oferim material de suport, xerrades informatives i de sensibilització, i els aconsellem sobre com abordar la malaltia d’un company de classe, alhora que fem seguiment amb el professorat.

ASSESSORAMENT EDUCATIU

Sol·licita més informació: trucant al 977 22 87 12 o enviant un correu a tarragona@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES