Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ÀREA DE SENSIBILITZACIÓ I DIFUSIÓ

Valors, objectius i serveis

Volem trencar tabús, falses creences i idees errònies.

L’àrea de Comunicació i Sensibilització d’AFANOC Tarragona té com a finalitat principal transmetre els valors, objectius i serveis que conformen l’associació per tal de trencar tabús, falses creences i idees errònies que avui en dia encara tenen moltes persones envers el càncer. Oferim xerrades informatives a associacions, entitats, ajuntaments i empreses.

Posa´t la Gorra

El 2003, l’AFANOC Tarragona va organitzar la primera edició del Posa’t la Gorra! al Camp de Mart. La seva celebració va marcar l’inici d’una de les festes solidàries més consolidades del territori, que des del 2005 es fa cada any a les instal·lacions de PortAventura Park. De fet, la seva tasca de normalitzar i sensibilitzar sobre el càncer infantil s’ha estès fins a Montblanc i Tortosa. La jornada del “Posa’t la Gorra!” està protagonitzada per la música, les arts escèniques, els tallers, diverses activitats per a totes les edats i, sobretot, per la solidaritat. Una campanya que aplega milers de persones i compta amb la col·laboració de famílies, voluntaris, ciutadans, associacions, entitats, centres educatius, comerços, empreses i institucions de dins i fora de la província de Tarragona.

Sol·licita més informació: trucant al 977 22 87 12 o enviant un correu a tarragona@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES