Territoris Solidaris de BBVA-CX ha triat el nostre projecte de reflexoteràpia per a nens malalts de càncer com a un dels beneficiaris dels ajuts econòmics que reparteix 300 mil euros entre 32 entitats socials.

06-03-2017 LA VANGUARDIA - BBVA CX TERRITORIS SOLIDARIS-3L’AFANOC va impulsar aquest projecte pioner a l’hospital de Sant Joan de Déu fa 15 anys amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer. Ara s’ha pogut constatar que els ajuda física i emocionalment , els proporciona relaxació i benestar al llarg del tractament, i incideix de manera positiva la seva evolució. El passat 2016 es varen beneficiar d’aquest servei 150 nens i nenes.
Territoris Solidaris és un programa mitjançant el qual BBVA, en col·laboració amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes, ofereix als seus empleats l’oportunitat de participar de forma activa en la selecció i concessió d’ajudes a projectes amb finalitats socials i solidaris desenvolupats per entitats sense ànim de lucre que “ajuden a qui més ajuda”.